Inregistrare Autentificare

Despre noi

Tux Trade Ploiesti este o companie care activeaza din anul 2011 pe piata auto din Romania, avand ca obiect de activitate comercializarea de anvelope si jante auto, precum si consilierea clientilor sai in cumpararea de anvelope si jante auto.

Prin parteneriatele pe care le-am incheiat cu colaboratorii nostri va oferim o gama variata de anvelope si jante auto la preturi competitive.

Obiectivele firmei noastre sunt in concordanta cu elementele care ne ghideaza in activitatea pe care o intreprindem: responsabilitate, profesionalism, promptitudine si eficienta. Astfel, dorim sa aducem solutii optime, personalizate, pliate exact pe nevoile clientilor nostri.

De asemenea, firma noastra va fi mereu cu un pas inainte si va va pune la dispozitie cele mai noi solutii existente pe piata auto.

Prin intermediul comertului online putem deservi orice client (persoana fizica sau juridica) din Romania cu profesionalism si rapiditate!
Avand experienta in acest domeniu, putem oferi clientilor nostri o gama variata de anvelope noi, anvelope de vara noi, anvelope de iarna, anvelope all season, pentru orice autoturism, autoutilitara, SUV (4x4), camion, remorca.